Wat is beeRadio

Wat is beeRadio

β€œHet begint toch wel weer te kriebelen hΓ©?”. Met die gedachte zaten we op een zondag (na een lange tijd) weer bij elkaar. Niet snel daarna zijn we gewoon weer begonnen. Want kom op, waarom niet? πŸ€”

In 2017 zijn In 2017 zijn we gestopt met beeRadio omdat het te arbeidsintensief was. We hadden grote plannen maar helaas geen tijd om deze uit te voeren. Nu – een paar jaar later – hebben we het hele station vanaf β€˜0’ weer opgebouwd en genoeg mensen gevonden die ons willen helpen. πŸ™

Het is een radiostation met weinig regels. We draaien de hits van nu en de echte classics van toen. Die classics die je bijna zou vergeten. En elke dag tussen 10:00 en 12:00 uur hoor je de beste classics in beeClassics. πŸ‘΄

We gaan af en toe ook eens live inclusief alle toeters en bellen. Je kan dan meekijken in de studio en met ons bellen. Like ons op Facebook om daarvan op de hoogte te worden gehouden.

We zijn druk bezig met een beeRadio app voor jouw telefoon. Die komt er zo snel mogelijk aan. Tot die tijd kan je via de telefoon luisteren door naar www.beeradio.nl te gaan, of binnenkort via de Tunein app!

Voor de rest: gewoon luisteren naar de fijne deuntjes en laat vooral iets van je horen. Vinden we leuk! πŸŽ‰