Adverteren

Jouw commercial op beeRadio? Zeker weten! Wij bieden jou als adverteerder verschillende opties om jouw reclamespot te laten horen of zien.

Met beeRadio, waar we ons richten op een bruisende doelgroep van 19 tot 28 jaar, en beeClassics, dat de harten verovert van luisteraars tussen de 25 en 55 jaar, bestrijken we een uitgestrekt en divers luisterpubliek. Onze zenders vormen de soundtrack van verschillende generaties en bieden een unieke mogelijkheid om jouw boodschap te verspreiden onder een breed scala aan luisteraars.

Waarom adverteren met bee?

 1. Nationaal bereik
  beeRadio heeft een breed bereik over heel Nederland, waardoor je de mogelijkheid hebt om een nationaal publiek te bereiken en je merk of product onder de aandacht te brengen bij een groot aantal luisteraars.
 2. Brede doelgroep
  Waar we ons met beeRadio richten op luisteraars tussen de 19 en 28 jaar, richten we ons met ons themakanaal beeClassics op luisteraars tussen de 25 en 55 jaar. Het is mogelijk om voor aantrekkelijke tarieven op beide zenders te adverteren.
 3. Flexibele advertentieformaten
  beeRadio biedt diverse advertentieformaten zoals gesponsorde programma’s, live-reads en een plek op de website. Dit geeft je de vrijheid om een creatieve en op maat gemaakte advertentie te maken die past bij je merk en boodschap.

Tarieven voor radioreclame (vanaf)

 • Het maken van een commercial: €495,-
 • 7 dagen lang, 3 keer per dag: €300,-
 • 7 dagen lang, 7 keer per dag: €600,-
 • 1 maand lang, 7 keer per dag: €900,-
 • 3 maanden lang, 3 keer per dag: €1.100,-
 • 6 maanden lang, 7 keer per dag: €1.400,-
 • 12 maanden lang, 6 keer per dag: €1.850,-

Banner op de website: vanaf €400,- per 4 weken

Neem contact op met de salesafdeling van beeRadio voor meer informatie over adverteren op beeRadio en voor statistieken over luistercijfers.

nu op beeradio

Album Cover

nu op beeclassic

Album Cover
open player of luister via TuneIn

Live

Laden...