Demo insturen

Demo insturen als artiest of maker
Ben je een artiest en/of maker van muziek en denk je dat jouw nummer past tussen ons format? Dan willen wij die maar al te graag horen. Wij bieden ruimte voor (nieuwe) artiesten om hun muziek op de radio te laten horen. Stuur jouw nummer naar demo@beeradio.nl met een korte omschrijving van het nummer. Wie weet hoor je jouw nummer binnenkort op beeRadio!

Demo insturen als radiopresentator
Denk je dat je een goede toevoeging zou zijn aan het beeRadio-team? Dan kunnen we niet wachten om snel iets van je te horen! Stuur een link naar je demo (bijvoorbeeld YouTube/Soundcloud, maar geen links die snel verlopen zoals WeTransfer) en je motivatie naar demo@beeradio.nl. Wie weet nodigen we je binnenkort uit in onze studio! 

Radiodemo
Bij het maken van een radiodemo wordt de muziek eruit geknipt en blijven alleen de intro’s en outro’s voor en na de gesproken stukken over. Het is het beste als de demo al verwerkt is met processing. De gesproken stukken worden niet bewerkt. Zorg ervoor dat de demo gevarieerd is. Denk aan strakke presentatie, informele gesprekken, interactie met luisteraars of gasten. 

Upload je bestand (.wav of .flac formaat)

nu op beeradio

Album Cover

nu op beeclassic

Album Cover
open player of luister via TuneIn

Live

Laden...