Live bij de NOS: WK’s waterpolo, zwemmen, schaatsen en tennis in Ahoy

Het WK waterpolo, het ABN AMRO-tennistoernooi, de WK zwemmen of de WK afstanden bij het schaatsen. Tot en met 18 februari allemaal live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

WK waterpolo

De Nederlandse vrouwen verloren hun eerste groepsduel op het WK in Doha van de Verenigde Staten. Daardoor is de ploeg van bondscoach Evangelos Doudesis veroordeeld tot de tussenronde. Daarin treft het zaterdagochtend om 10.00 uur China.

Alle wedstrijden van Oranje zijn live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

Mocht Nederland zaterdag winnen, speelt het maandag 12 februari de kwartfinales. Een eventuele halve finale is op woensdag 14 februari en als Oranje de finale haalt, is die op vrijdag 16 februari live te zien.

Wereldbeker shorttrack

Komend weekend staat de wereldbeker in Dresden op het programma. Op zowel zaterdag als zondag beginnen de races rond 13.30 uur.

Een week later reizen de Nederlandse shorttrackers af naar het Poolse Gdansk voor de wereldbekerwedstrijden aldaar. Op zowel zaterdag 17 februari als zondag 18 februari zijn alle races vanaf 14.00 uur live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

Voetbal

Komende zaterdag staat er een kraker op het programma in de Azerion Vrouwen Eredivisie. In de Johan Cruijff Arena spelen de vrouwen van Ajax tegen die van Feyenoord.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en is in zijn geheel live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

Maar ook bij de mannen van Feyenoord hebben we binnenkort een livestream. De wedstrijd in de tussenronde van de Europa League tegen AS Roma is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te volgen via een audiostream.

Via een aparte livestream van deze uitzending, waarbij je ook op de hoogte wordt gehouden van de tussenstand, kun je de verrichtingen van de Rotterdammers live volgen.

WK zwemmen

Waar de waterpolosters strijden om de wereldtitel in Doha, wordt even verderop ook gestreden om de wereldtitels bij het langebaanzwemmen.

Vanaf zondag 11 februari tot en met zondag 18 februari kun je elke avond vanaf 17.00 uur live kijken naar de finales van de dag.

ABN AMRO-tennistoernooi

Maandag 12 februari begint in het Rotterdamse Ahoy de 51ste editie van het ABN Amro Open en de NOS is er elke dag bij. Van maandag tot en met vrijdag kun je iedere avond om 19.30 uur inschakelen voor de eerste avondwedstrijd van de dag.

Ook zal er geregeld een partij van een Nederlandse deelnemer in de middag te zien zijn op NOS.nl en in de NOS-app.

In het weekend zijn de halve finales ook live te zien. Daarnaast zenden we op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari de finales van het rolstoeltennis uit. Op zaterdag vanaf 13.15 uur de vrouwen, op zondag vanaf 13.00 uur de mannen.

Op zondag is de finale van het toernooi bij de valide tennissers vanaf 15.30 uur live te zien.

WK afstanden

Vanaf donderdag 15 februari tot en met zondag 18 februari staan in Calgary de WK afstanden op de rol. De verrichtingen van de internationale schaatstop zijn live te volgen op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag begint de uitzending om 20.20 uur. Op zondag begint de uitzending om 19.50 uur.

Dit artikel is geschreven door NOS.nl

nu op beeradio

Album Cover

nu op beeclassic

Album Cover
open player of luister via TuneIn

Live

Laden...